Co je kratom?

Kratom je přírodní rostlina pocházející z jihovýchodní Asie, známá svými povzbuzujícími a relaxačními účinky. Naše produkty z kratomu jsou pečlivě vybírány, aby vám poskytly ten nejlepší zážitek. Je to bomba pro vaši pohodu!

Druhy kratomu

Zelený kratom (Zelený rituál) je ceněný pro svou schopnost přinést rovnováhu mezi energizujícími a relaxačními vlastnostmi. Tento druh je oblíbený mezi lidmi, kteří hledají způsob, jak zlepšit svou denní produktivitu a zároveň si udržet klid a vyrovnanost.

Bílý kratom (Bílý elixír) je oblíbený pro své schopnosti podporovat bdělost a produktivitu. Jeho vlastnosti ho činí ideálním pro použití během náročných pracovních dnů nebo fyzických aktivit.

Červený kratom (Červený drahokam) je známý pro své vlastnosti, které podporují hlubokou relaxaci a klid. Tento druh je ideální pro večerní použití, kdy je cílem odpočinek po náročném dni. Mnozí uživatelé ho volí pro jeho schopnost přinést pocit pohody a klidu, což může přispět k lepšímu spánku.

Zlatý kratom (Zlatý grál) je známý pro pocit vyváženosti, kdy se cítíte naprosto v souladu s okolním světem, jako by všechno zapadalo na své místo.