TH4C

TH4C cartridge 1ml – Lemon haze

Náhradní TH4C cartridge do vaporizačního pera s přírodními terpeny. Intenzivní chuť se sladkými dotyky.

Original price was: 990 Kč.Current price is: 559 Kč.

Skladem

Nákupem získej 559 bodů!

POPIS PRODUKTU

NOVINKA – Hit tohoto léta TH4C

Nové legální kanabinoidy s terpeny.

Náhradní TH4C cartridge do vaporizačního pera s přírodními terpeny. Intenzivní chuť se sladkými dotyky.

TH4C je ideální pro zlepšení nálady, navozuje euforické účinky, snižuje bolest a napomáhá kvalitnějšímu spánku.

Tato cartridge má nejpoužívanější závit 510.

Vaporizační pero není součástí baleníHHC-P cartridge. Je nutné zakoupit zvlášť.

Upozornění: Všechny tabákové výrobky, příslušenství a elektronické cigarety, které nabízíme, neprodáváme osobám mladším 18 let. Splňujeme tak podmínky zákona číslo 379/2005 sb. o zákazu prodeje elektronických cigaret, e-liquidů a jejich doplňků mladistvým. Ukládat mimo dosah dětí. Není určeno pro těhotné a kojící ženy. Skladujte v suchu a temnu v teplotách do 25°. Chraňte před přímým slunečním zářením a mrazem.

Často kladené otázky

Kratom je přírodní rostlina pocházející z jihovýchodní Asie, známá svými povzbuzujícími a relaxačními účinky. Naše produkty z kratomu jsou pečlivě vybírány pod dohledem Krále bažin, aby vám poskytly ten nejlepší zážitek. Je to bomba pro vaši pohodu!

Každý náš produkt má své unikátní vlastnosti. Například náš Zelený rituál, připravovaný Strážcem bažin, je střela pro vaši pohodu a soustředění, zatímco Bílý elixír, podle tajné receptury Bažinné čarodějnice, je pecka pro ty, kdo hledají rovnováhu a energii. Každý produkt je pečlivě připravován, aby byl skutečnou bombou.

Doručení obvykle trvá 1-2 pracovní dny, v závislosti na tvé lokalitě. Bažinný strážce zajišťuje, aby tvůj balíček letěl jako střela a dorazil k tobě co nejrychleji. Zažij výbuch spokojenosti.

Ano, nabízíme různé slevy a věrnostní programy pro naše stálé zákazníky. Přihlaš se k našemu newsletteru a získej exkluzivní nabídky a novinky přímo do své schránky. Každá sleva je bomba, kterou nechceš minout!

Máš otázky nebo potřebuješ poradit? Napiš nám na náš e-mail nebo použij kontaktní formulář níže. Král bažin a jeho tým ti odpoví rychlostí blesku, protože tvá spokojenost je pro nás bomba!

Ano, všechny naše produkty procházejí přísným testováním, abychom zajistili jejich kvalitu a bezpečnost. Král bažin a jeho tým pečlivě dohlížejí na každý krok výroby, aby ti přinesli jen to nejlepší. Naše produkty jsou bomba, kterou si můžete být jisti!